PlopsaFansite > Nieuws >
De langste Winter Plopsaland gaat zaterdag van start!
DATUM: 5 December 2011 - 09:30 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag 10 december gaat de vijfde editie van Winter Plopsaland, de winteropenstelling van Plopsaland De Panne, van start. Het park is nog tot en met 8 januari gehuld in winterse sferen. Tijdens de periode tussen kerst en Nieuwjaar is het park dan weer het decor voor het evenement Ketnet Freezzz, van de Vlaamse kinderzender Ketnet.

Zaterdag start de vijfde editie van Winter Plopsaland. Het is de eerste keer dat de winteropenstelling van Plopsaland De Panne onmiddellijk volgt op het laatste Sint Weekend, waardoor het de langste periode ‘Winter Plopsaland’ zal worden. Daarnaast is het park dit jaar voor het eerst ook open op 24 december en op oudejaarsdag (31 december).

Extra attracties en shows

Tijdens de winterperiode voorziet het park enkele extra attracties, waaronder de IJsbaan op het Dorpsplein en de wildemuisachtbaan Crazy Coaster, nabij de Vleermuis. In het Groot Theater is er tijdens Winter Plopsaland de Dobus Show. Tijdens Ketnet Freezzz, van 26 tot en met 31 december, is er de exclusieve Kaatje Show in het Groot Theater.

De tientallen kerstbomen met bijhorende kerstversiering zorgen voor de gezellige kerstsfeer. ‘s Avonds zorgen de kampvuren voor de nodige warmte, en zorgen de duizenden lichtjes aan het Plop Hamburger Restaurant of op het Dorpsplein voor de magische momenten. Opwarmen kan vanaf dit jaar uiteraard ook in Mayaland, het gloednieuwe overdekte themagedeelte rond de figuur van Maya de Bij.

Openingstijden

Winter Plopsaland is open op 10, 11, 17 en 18 december, en eveneens dagelijks tijdens de kerstvakantie. Op kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) is het park gesloten. Tickets kunnen aangekocht worden via de ticketshop van Plopsa.be.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+