PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 10 december 2011 (verslag)
DATUM: 11 December 2011 - 11:07 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag is Winter Plopsaland van start gegaan. Tot 8 januari is Plopsaland De Panne elk weekend geopend, en tijdens de kerstvakantie zelfs dagelijks. Het park pakt ook dit jaar weer uit met een leuke schaatsbaan, spinning achtbaan ‘Crazy Coaster’ en een winterse kerstshow in het Groot Theater. Net zoals de afgelopen jaren, zijn er ook dit jaar weer enkele kerstaanpassingen te vinden in het park!

Aan elke lantaarn op het Dorpsplein hangt bijvoorbeeld een kerstkrans. Alle kerstbomen in Plopsaland De Panne zijn dit jaar niet meer bevestigd aan een paal of lantaarn, maar staan in een pot. Aan Het Huis Anubis – het stationsgebouw van Anubis: The Ride – en horecapunt Sibina hangt er nieuwe kerstverlichting. De algemene verlichting aan Het Huis Anubis is eveneens aangepast. Tijdens deze winterperiode is er gekozen voor een paars en blauw kleurenpalet.

Aanpassingen

In Mayaland is er een nieuwe leuning geplaatst op de trap richting de feestzalen. Ook aan de uitbreiding van de kantoren en personeelsvoorzieningen is er de afgelopen week verder gemetseld. Enkele foto’s van deze constructie kunnen helemaal onderaan in dit artikel gevonden worden.
.

Foto’s – Winter Plopsaland

.

Foto’s – Overige aanpassingen
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+