PlopsaFansite > Nieuws >
Magische kerst in Plopsa Indoor-parken
DATUM: 19 December 2011 - 11:02 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens de kerstvakantie, 24 december tot en met 8 januari, beleef je in Plopsa Indoor Hasselt en in Plopsa Indoor Coevorden magische kerstmomenten. Tientallen kerstbomen met fonkelende lichtjes brengen je meteen in de kerstsfeer en geregeld dwarrelt er sneeuw naar beneden aan het beeld van Samson & Gert, op het Dorpsplein.

Unieke kerstshow

Daarnaast hebben de twee parken een speciale kerstshow op het programma staan, met één van de figuren van Studio 100. In Plopsa Indoor Hasselt is Kabouter Klus de gastkabouter. Hij laat zien dat hij nog steeds de beste zanger en danser van het hele kabouterbos is.

Bobo krijgt in Plopsa Indoor Coevorden zijn eerste eigen show. Het allerleukste konijn geniet in Nederland al van een enorme populariteit en zal ongetwijfeld het hele park op zijn kop weten te zetten!

Openingstijden

Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden zijn tijdens de kerstvakantie, 24 december tot 8 januari, dagelijks geopend. Enkel op kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) zijn beide parken gesloten. Tickets kunnen tegen voordeeltarief aangekocht worden in de ticketshop op Plopsa.be.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+