PlopsaFansite > Nieuws >
Ketnet Freezzz viert de vakantie in Plopsaland!
DATUM: 21 December 2011 - 11:47 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne is van 26 tot en met 31 december de uitvalsbasis voor kinderzender Ketnet. ‘Wrappers’ Véronique, Charlotte, Peter en Melvin – de presentatoren van Ketnet – zijn elke dag aanwezig om de bezoekers van Plopsaland te verwelkomen op Ketnet Freezzz. Op 26 december zal Ketnet vanaf de middag live vanuit het park ‘wrappen’!

Ketnet-show

In het Groot Theater is er de speciale Ketnet-show met live muziek, dans, humor, videoprojecties en schaduwspellen. Het scenario voor de show werd geschreven door Frans Van der Aa, in België vooral gekend van zijn rol als Zwarte Piet in ‘Dag Sinterklaas’.

Naast de wrappers, krijgen ook Kaatje, Kamiel en Viktor – uit het programma “Kaatjes Tralalaatjes” – een rol in de unieke show. De Ketnetband zorgt voor de muzikale ondersteuning. De Ketnet-show van Plopsaland De Panne zal op woensdag 4 en zondag 8 januari uitgezonden worden op Ketnet.

Schaatspret en vuurwerk

Het park blijft, met uitzondering van 31 december, dagelijks open tot 19 uur. Op 31 december sluit het park reeds om 17 uur. Elke avond er op de Schaatsbaan op het Dorpsplein een show met ‘Ketnet on ice’-coach en Vlaams kampioenschap kunstschaatsen Kaat Van Daele. Daaropvolgend is er een feeëriek muzikaal vuurwerk op de klanken van de meest gekende liedjes van Studio 100.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+