PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: Winterwerken (16 februari 2012)
DATUM: 16 February 2012 - 20:36 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Binnen iets meer dan 40 dagen is Plopsaland De Panne opnieuw open voor het grote publiek! Sinds de laatste dag van Winter Plopsaland is volop doorgewerkt aan de constructie en ondertussen ook afwerking van het nieuwe personeelsgebouw nabij de ingang. Theming and Animatronic Industries, dat vorig jaar  ook de gevels van Mayaland en Mr. Spaghetti realiseerde, is verantwoordelijk voor de decoratieve uitwerking van de gevels aan parkzijde van het nieuwe gebouw.

‘De Vergulde Fazant’, het voormalige personeelsgebouw en groepsrestaurant, ligt ondertussen helemaal tegen de vlakte. Aannemers zijn bezig ook de volgende dagen nog bezig met het opruimen van het puin. Tegen 2014 opent Plopsaland De Panne er een aquapark en hotel.

In het park zijn ook de volgende weken verschillende bedrijven actief voor het  onderhoud van attracties, ondermeer aan de Mega Mindy Jetski en de Balloon Race. Diverse beelden of andere decoratieve elementen zijn van hun sokkel gehaald en keren binnenkort naar hun vertrouwde stek.

Plopsaland De Panne is opnieuw te bezoeken vanaf 1 april 2012, met tijdens de paasvakantie een dagelijkse Paasshow van Kabouter Plop.

Foto’s

Foto’s in het park gemaakt met toestemming van Plopsa.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+