PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa-parken klaar voor het nieuwe seizoen!
DATUM: 27 March 2012 - 14:41 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Holiday Park heropenen aankomend weekend weer de deuren, en ook overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden zijn op hun ‘paasbest’. De parken pakken tijdens de paasvakantie uit met enkele speciale shows en verschillende nieuwigheden!

Aankomend weekend gaat in België en Duitsland de paasvakantie van start. Traditioneel heropenen de 3 ‘outdoor’ pretparken van Plopsa dan opnieuw de deuren. Holiday Park en Plopsa Coo zijn opnieuw te bezoeken vanaf zaterdag 31 maart. Plopsaland De Panne één dag later, op zondag 1 april.

Pasen

Tijdens de paasvakantie staan er enkele speciale ‘paasshows’ op het programma. Kabouter Plop staat in Plopsaland De Panne op de planken met zijn gekende liedjes. Meezingen en -dansen met Kabouter Klus kan dan weer in Plopsa Indoor Hasselt. In Holiday Park gaan zaterdag de nieuwe waterskishow en de eveneens nieuwe reptielenshow in première.

Nieuw/vernieuwd

De voorbije maanden zijn er in de parken verschillende opknapwerken doorgevoerd. Zo is afgelopen vrijdag de nieuwe polyesterlaag bij boomstamattractie Splash van Plopsa Coo afgewerkt en zijn de voorbije weken de laatste details toegevoegd aan de themagevels van het nieuwe personeelsgebouw aan de ingang van Plopsaland De Panne.

Holiday Park maakt vanaf de seizoensstart gebruik van een nieuwe ingang. Later dit jaar opent Holiday Park de gebouwen op het Platz der Fontänen en de nieuwe bloemenwereld van wereldbekende bij Maya. Mayaland zal zo’n 11 attracties tellen, waaronder ‘de Bloemenmolen’.

Op zaterdag 31 maart is Plopsaland De Panne afgehuurd, waardoor enkel personen die in het bezit zijn van een geldig ticket van telecombedrijf Telenet binnen kunnen. Zaterdag 14 april is Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd eveneens afgehuurd. Voorverkooptickets of abonnementen kunnen op deze twee dagen niet gebruikt worden.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , , ,

Twitter
Google+