PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park: 31 maart 2012 (verslag)
DATUM: 31 March 2012 - 20:54 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdagochtend werden de eerste bezoekers ontvangen op het nieuwe entreeplein van Holiday Park. Het nieuwe plein is gelegen aan de parkingzijde, en straalt zowel klasse als magie uit. Eyecatchers op het plein zijn de majestueuze poort en een levendige fontein. De nieuwe gebouwen op het Platz der Fontänen worden de volgende weken afgewerkt.

In themagedeelte Mayaland was ‘Schmetterlingsflug’ reeds geopend, hetzij zonder decoratie. Het is één van de nieuwe attracties van dit seizoen in Holiday Park. De anderen nieuwigheden – waaronder ‘Majas Blütensplash’ en ‘Verrückter Baum’ – zullen einde juni openen. Enkel een klein deel van Mayaland is geopend voor publiek en is deels aangekleed naar de bloemenwereld van Maya de Bij. ‘Schmetterlingsflug’ is vergelijkbaar met Plopsa-klassieker ‘De Vliegende Fietsen’.

Verder zijn zaterdag ook de nieuwe shows in première gegaan. Zowel reptielen-lasershow ‘Sapa Inka’ als waterski-stuntshow ‘Hollywood Spectacular’ vielen in de smaak bij de bezoekers. Beide shows zijn nog tot het einde van het seizoen te bekijken.

Video

Foto’s

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+