PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne ontvangt 10 miljoenste bezoeker (UPDATE)
DATUM: 2 April 2012 - 10:33 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Vanmorgen werd in Plopsaland De Panne de 10 miljoenste bezoeker, geteld vanaf de overname van het voormalige MeliPark, feestelijk ontvangen. Het gezin Vander Linden uit Hoeilaart kwam iets voor 11 uur aan in het park. Tibo (7), Arne (5) en de ouders werden opgewacht door Studio 100-baas Gert Verhulst, Plopsa-baas Steve Van den Kerkhof, Kabouter Plop en Patrick Onzia, die het geheel aan elkaar mocht praten. De jongens waren duidelijk overdonderd door de aandacht die ze kregen bij het betreden van het park.

Kabouter Plop, gekleed in zijn koninguniform uit de recentste kabouterfilm, kroonde de gelukkige bezoekertjes tot ‘ridder Plopsaland’ en overhandigde het ganse gezin een unieke medaille. “Het is zo leuk om vanaf nu een ridder te zijn van Koning Plop”, kon Tibo nadien nog zeggen. Gert Verhulst en Steve Van den Kerhof overhandigden een geschenkmand met enkele leuke hebbedingen van Studio 100 aan het gezin. De viering van deze mijlpaal betekende ook de start van het nieuwe seizoen. Koning Plop knipte, samen met Tibo en Arne, een lint door.

Plopsaland De Panne ontvangt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers, en is hiermee het park met het meeste bezoekers in België.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+