PlopsaFansite > Nieuws >
Ontmoet de sterren van Ketnet tijdens de Ketnet Fandagen!
DATUM: 20 June 2012 - 12:17 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op 6, 7 en 8 juli is kinderzender Ketnet te gast in Plopsaland De Panne. Tijdens de Ketnet Fandagen brengen de acteurs uit de populairste programma’s een bezoek aan het themapark! De acteurs uit Amika, ROX en Galaxy Park zullen ‘s ochtends afwisselend de bezoekers begroeten aan de ingang, en trekken nadien het park in voor een handtekeningensessie.

Op de weide van Amika, aan de Big & Betsy Hoeve, komt Merel uit Amika langs. De meet-and-greet met Merel start omstreeks 12u30. Fans van Galaxy Park kunnen van 14u00 terecht aan de attractie de Vaat, waar de acteurs uit de spannende jeugdserie tijd zullen vrij maken voor een leuke babbel. Op het Kasteelplein, aan De Draak, komen de helden uit ROX vanaf 15u30 langs. Bij de handtekeningensessies van ROX en Galaxy Park zal niet de volledige cast aanwezig zijn, laat Plopsa weten.

Doorheen de dag voorziet Plopsa een speurtocht, waarbij één bezoeker op het einde van de dag verkozen kan worden tot de “Grootste Ketnet-fan”. Elke Fandag sluit af met een spetterend optreden van de KetnetBand, dat zal doorgaan op het Dorpsplein.

 

(Uren en locaties onder voorbehoud van wijzigingen. Raadpleeg het dagprogramma of de borden doorheen het park tijdens je bezoek voor een gedetailleerd en actueel overzicht.)

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+