PlopsaFansite > Nieuws >
Jetzt geht’s los: opening Majaland in Holiday Park
DATUM: 26 June 2012 - 19:02 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Net voor de start van de zomervakantie is in Holiday Park het nieuwe ‘Majaland’ geopend. Het gebied werd feestelijk geopend door Steve Van den Kerkhof (CEO van de Plopsa-groep), Bernd Beitz (parkdirecteur van Holiday Park) en Piet De Koninck (artdirector van Studio 100 en Plopsa, en tevens ook de persoon achter het ontwerp van het gebied).

Elf kleurrijke attracties, gaande van een interactieve Bloemenmolen tot een Swingboom, zijn de hoogtepunten van een nieuwe leefwereld voor gezinnen met kinderen. Majaland, dat net als het gelijknamige gebied in Plopsaland De Panne volledig gethematiseerd is naar Maya de Bij, combineert een modern design en verschillende attracties. “Majaland is een mooi voorbeeld van welke richting we in de toekomst willen gaan met Holiday park: een sprookjeswereld, een gedetailleerd ontwerp rond de gekende televisiefiguren”, weet Steve Van den Kerkhof van Plopsa.

Speelpret

Majaland is een groot avontuur voor alle leeftijden. Oudere kinderen beleven pret op de 12 meter hoge Bloementoren en kunnen een rondje meedraaien mee met de Swingboom, en daarnaast is er ook nog de interactieve Bloemenmolen – met een liedje dat snel in je hoofd blijft hangen. Voor de allerkleinsten telt het nieuwe Majaland attracties als de Vlindervlucht, Flip de Sprinkhaan, de Kikkers en de Min-Cars. “Majaland is een prachtige aanvulling voor het bestaande aanbod. Met een capaciteit van 2.500 bezoekers per uur is het ook een echte publiekstrekker in Holiday Park”, zegt parkmanager Bernd Beitz. Begin januari 2013 zal op de Duitse televisiezender ZDF de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Maya de Bij uitgezonden worden.
 
Voor 2013 staat er een nieuw restaurant in Majaland op de planning, vorm gegeven als een grote boomstam. Het restaurant zal plaats bieden aan circa 250 personen. Op termijn wil het park de huidige koers verder te zetten, en is er de ambitie om te groeien naar zo’n 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+