PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes van Plopsaland De Panne (6 juli 2012)
DATUM: 6 July 2012 - 20:53 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Nog tot en met zondag is Plopsaland De Panne de place-to-be voor elke Ketnet-fan! Er staan tal van meet-and-greets op het programma met de acteurs van populaire Ketnet-reeksen en ‘s avonds is er een te gek optreden van de Ketnetband.

Zaterdag staan er nog ontmoetingen met Merel (Amika), Didi en Paula (Galaxy Park) en Rick, Olivia en Xavier op het programma. Op zondag zijn Stef en Femke uit Galaxy Park aanwezig in plaats van Didi en Paula.

Aanpassingen

Bij het Verkeerspark zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de upgrade van het voormalige Q8-tankstation naar een ‘Mega Petrol’-tankstation. Binnenkort worden ook de pompen vervangen. Plopsa deelde gisteren de concepttekeningen en foto’s uit het werkatelier hiervan op Facebook.

In restaurants Mr. Spaghetti en Maya’s Restaurant is de menukaart lichtjes gewijzigd. De optie om te kiezen voor frietjes of puree bij bepaalde gerechten is gewijzigd naar de keuze frietjes of gebakken aardappelen. Pannenkoeken kunnen vanaf heden ook niet meer gekocht worden in de twee restaurants.

Na de mokken vorige week, is er ook deze week is er weer een nieuw ‘Plopsa Exclusive’-product opgedoken in de Plopsa Winkel aan de ingang van het park; een grote handdoek met logo van Plopsa.

Op het Kasteelplein zijn er nieuwe schilden bevestigd aan alle palen. De vormgeving is evenwel ongewijzigd gebleven.

Wie met de wagen de (hoofd)parking van Plopsaland De Panne verlaat ziet voortaan een nieuw bord met de afstanden naar de 4 andere parken. De Plopsa-fans die na een dagje pret in Plopsaland De Panne zin hebben om verder te rijden naar ‘Holidaypark’ moeten zo maar eventjes 578km rijden. Maar als je Expedition GeForce nog niet gedaan hebt, kunnen we het alleen maar aanraden! :-)

Foto’s – Ketnet Fandagen
Foto’s – Aanpassingen
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+