PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes van Plopsa Coo (29 juli 2012)
DATUM: 29 July 2012 - 20:35 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Afgelopen week heeft ook Plopsa Coo een vernieuwd softijs-toestel gekregen. Het apparaat op Place Sequoia – achterin het park – is sterk gelijkend op het toestel in de Ploptuin van Plopsaland De Panne, zij het met het kleurenschema aangepast aan het nabij gelegen horecapunt in Plopsa Coo.

Tegen horecapunt Chez Fred is enkele weken een spandoek bevestigd met promotie voor Mayaland van Plopsaland De Panne. Het doek is bevestigd tegen de zijgevel, in de richting van de Coaster.

Showtime met Berend

Vandaag stond er – naast de Franstalige show van Lutin Plop – ook een (Nederlandstalige) show op het programma met Berend Brokkenpap. De scheepskok van de Scheve Schuit wil graag op vakantie, en heeft een machine gemaakt: de Brok-O-Maat. Hij heeft enkel nog wat hulp nodig om het ding aan de praat te krijgen.

Berend is ook nog op 5, 12 en 19 augustus van de partij in Plopsa Coo. De andere dagen (tot en met 18 augustus) is Kabouter Klus aanwezig voor een spetterende show. Volgende week verschijnen meer foto’s van de Berend Brokkenpap Show op onze Facebook-pagina.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+