PlopsaFansite > Nieuws >
Geslaagde zomer voor Plopsa-parken
DATUM: 1 September 2012 - 11:59 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt tevreden terug op afgelopen zomervakantie. Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt ontvingen tijdens de maanden juli en augustus, in vergelijking met dezelfde periode 2011, minder bezoekers. Plopsa Coo deed het dan weer beter, en ontving 5% meer bezoekers ten opzichte van 2011.

“Plopsaland De Panne noteert met 520.000 bezoekers de tweede beste zomer ooit”, weet verantwoordelijke Wim Wauters van Plopsaland De Panne. 2011 was voor Plopsaland De Panne een topjaar, met onder andere de opening van het overdekte themagedeelte Mayaland en een reeks populaire zomerevenementen.

Het park verwacht veel van het aankomende najaar. De volgende maanden zijn er evenementen als De Verjaardag van Plop, de K3 Bengeltjes Weekends, Halloween, Sinterklaas en Winter Plopsaland, als afsluiter van het seizoen.

Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Coo ontving in juli en augustus 216.000 bezoekers, zo’n 5% meer dan in 2011. De opmerkelijke stijging is volgens parkverantwoordelijke Jean-Luc Bertrand te danken aan attractie Vicky The Ride, de spinning coaster die halfweg seizoen 2011 opende en nog steeds erg populair blijkt te zijn.

Plopsa Indoor Hasselt kende een daling van 30%, wat volgens Plopsa een gevolg is van het prachtige zomerweer in augustus. Ook in Plopsa Indoor Hasselt zal het goed gevulde najaar wellicht voor een positieve eindbalans zorgen.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+