PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe K3-attractie in Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 24 September 2012 - 12:47 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Binnenkort opent in het buitengebied van Plopsa Indoor Hasselt een nieuwe attractie; De K3-Brandweermolen. Het zal de derde attractie in evenveel jaar worden waarbij water centraal zal staan. Vorig jaar opende in het buitengedeelte van het overdekte themapark nog De Waterspeeltuin, en sinds 2010 zorgen De Dansende Fonteinen er voor de nodige verfrissing op warme dagen.

De bouwaanvraag voor de nieuwe attractie is recent ingediend. Het is niet bekend wanneer de attractie zal openen. Enkele weken geleden maakte Plopsa bekend dat ook in Plopsa Indoor Coevorden een gelijkaardige attractie zal openen.

K3 bij het Verkeerspark

Het bestaande Verkeerspark zal mee ge├»ntegreerd worden, en zal een K3-thema krijgen. Afgelopen week werden de tankpompen bij het tankstation reeds vernieuwd. Vanaf het voorjaar van 2013 is er voor scholen ook een aangepaste ‘verkeersklas’ te boeken, met K3 als centraal thema.

Verwennen

“Wij blijven investeren in ons product want wij willen onze bezoekers blijven verwennen”, laat Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group, weten in een persbericht. Ook de Stad Hasselt is tevreden met de uitbreiding. “Zo zijn al onze partners aan het investeren in de infrastructuur van de Grenslandhallen. Het geeft de dynamiek aan die er momenteel op de site leeft”, aldus Tom Vandeput, voorzitter van de Grenslandhallen.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+