PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes van Holiday Park (1 oktober 2012)
DATUM: 2 October 2012 - 16:33 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Maandag is in Holiday Park het evenement Happy Halloween van start gegaan. Doorheen het park liggen honderden pompoenen, met de allergrootste aan de ingang. Ook dit jaar is het Pfälzer Dorf, het themagedeelte gebaseerd op een klassiek dorpje uit de regio van Hassloch, het kloppend hart van het hele griezelgebeuren. In het gebied hangen tientallen spoken en griezelmonsters tussen de bestaande decoratie, zijn ze aan gebouwen bevestigd of bengelen ze aan de bomen.

Aan darkride Burg Falkenstein staat er dit jaar een leuk fotopunt, waarbij bezoekers in een grote pot met pompoensoep kunnen kruipen. Dat zorgt beslist voor leuke en unieke foto’s!

Majaland

In themagedeelte Majaland was er de afgelopen weken ook heel wat beweging. Achter de werfhekken is enkele weken terug het geraamte voor het nieuwe restaurant opgebouwd. De opening van het restaurant is voorzien in 2013, en zal een heuse eyecatcher in het gebied worden.

Op Majas Blütensplash (De Bloemenmolen) is het nieuwe middenstuk geïnstalleerd, met centraal een indrukwekkend groot beeld van Maya de Bij.

Holly’s Fahrschule

Holly’s Fahrschule, zeg maar het plaatselijke Verkeerspark, heeft sinds midden september eveneens nieuwe tankpompen. Ook in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt kregen de verkeersparken reeds de nieuwe decoratiestukken.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+