PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes van Plopsa Indoor Coevorden (13 oktober 2012)
DATUM: 13 October 2012 - 20:08 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Twee weken lang, tot en met 28 oktober, is Plopsa Indoor Coevorden ondergedompeld in de griezelgezellige sfeer van Halloween. Enkele honderden pompoenen liggen langs attracties en wandelpaden, aangevuld met maïs of andere decoratie. Er staat deze vakantie, in tegenstelling tot vorig jaar, geen extra halloweenshow op het programma.

Werkzaamheden

In de Buitenzone begint het Verkeerspark vorm te krijgen. Een groot deel van de stoepranden zijn geplaatst, en de nodige kabels – voor onder meer de verkeerslichten aan de kruispunten – liggen op hun definitieve plaats. Rechts van het Verkeerspark is de staalconstructie voor de Verkeersklas – dat zal vormgegeven worden als brandweerkazerne – opgebouwd. Vanaf het voorjaar zullen er in dit gebouw educatieve voordrachten gegeven kunnen worden.

Aan de andere zijde van het Verkeerspark zijn de werfhekken rond de toekomstige Buitenspeeltuin verwijderd. De speeltuigen ontbreken er nog, deze zullen wellicht binnenkort opgebouwd worden.

Aanpassingen

In de Scheve Schuit is sinds enkele weken geen winkel meer gevestigd. In de vrijgekomen ruimte staan voortaan enkele tafels en stoelen, net zoals aan de buitenzijde van de boot van Piet Piraat.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+