PlopsaFansite > Nieuws >
Lokale politici willen Plopsa-park in Mechelen
DATUM: 29 November 2012 - 18:33 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

In 2014 plant Studio 100, het moederbedrijf achter de Plopsa Group, een musical over de Eerste Wereldoorlog. Het Vlaamse productiehuis hoopt het succes van de musical Daens te evenaren, de Studio 100-productie die in 2008 te zien was in het voormalige postsorteercentrum van Berchem (Antwerpen). Studio 100 zal de Nekkerhal in Mechelen voor deze musical bijna één jaar huren, van eind januari tot eind november 2014.

Marc Hendrickx, toekomstig eerste schepen van Mechelen, laat in het Nieuwsblad weten dat het niet onmogelijk is dat er, na de huurperiode van bijna één jaar, een overdekt Plopsa-park in of aan het evenementengebouw komt. Hij verwijst hierbij naar het populaire Plopsa Indoor Hasselt. In een brief aan het Mechelse stadsbestuur laat Studio 100 weten dat andere toekomstmogelijkheden in of met de Nekkerhal bekeken worden, maar dat er geen concrete plannen zijn. Daarbij wordt vooral gedacht aan het gebruik van de hal voor voorstellingen en concerten, weet Gazet van Antwerpen.

UPDATE – 30 november 2012

“Er zijn absoluut geen concrete plannen voor een Plopsa Indoor in Mechelen, en het is voorbarig om in die richting te denken”, reageert woordvoerster Ann Janssen van Studio 100 vandaag in Gazet van Antwerpen. Het staat wel vast dat het mediabedrijf de Nekkerhal in 2014 zal gebruiken voor het totaalspektakel ’14-18′, over de Eerste Wereldoorlog.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+