PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (2 december 2012)
DATUM: 2 December 2012 - 18:44 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Fans van voetbalploeg Club Brugge konden zondag hun hart ophalen in Plopsaland De Panne. Een uitgebreide afvaardiging van spelers stond paraat voor een praatje, een foto en een krabbel op poster of t-shirt. De spelers kwamen omstreeks 13 uur aan met de officiële spelersbus. Ook de mascottes, twee beren in spelersoutfit, van Club Brugge liepen rond in het park.

Op het Dorpsplein was een mobiel verkooppunt van de voetbalclub te vinden, met uitsluitend blauw-zwart gekleurde merchandising voor jong en oud. Het wist enkele jongeren, na aankoop van een bal, te overtuigen om even een partijtje te dribbelen op het Dorpsplein.

Ditjes en datjes

Aan het toekomstige Plopsatheater, aan het Dorpsplein, zijn er verdere voorbereidingen getroffen voor de funderingen van het gebouw. Diverse constructies zijn opgedoken op de werf.

In Mayaland heeft de mobiele Pannenkoekenkraam een stek gekregen aan de uitgiftebalie van Maya’s Restaurant. Het is niet bekend of het verkooppunt er nog tot het einde van het seizoen zal staan. Aan snackpoint De platte steen staat sinds deze week een softijs-machine. Het gaat over het toestel dat eerder in de Ploptuin te vinden was.

En als afsluiter nog een leuk detail. De tonnen aan horecapunt Bieren van ‘t vat, op het Dorpsplein, zijn voorzien van de naam van het horecapunt.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+