PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa-parken klaar voor een feeërieke winterfeest!
DATUM: 3 December 2012 - 11:13 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne transformeert tot en met 6 januari naar Winter Plopsaland. Honderden kerstbomen, duizenden lichtjes en aangepaste muziek en animatie zorgen voor een gezellige winter- en kerstsfeer. De Plopsa-figuren zullen dit jaar, voor de eerste keer, een aangepaste winteroutfit aantrekken.

Naast de vele attracties, kunnen bezoekers ook de Kerstman ontmoeten in ‘Het Huis van de Kerstman’. Deze ontmoetingsruimte zal zich bevinden op het Dorpsplein. Tijdens de kerstvakantie staan er twee extra attracties opgesteld in Plopsaland De Panne: achtbaan ‘Crazy Coaster’ en de ‘IJspiste’.

In het Groot Theater staat clown Dobus op de planken, met de speciale Dobus Kerstshow. Van 26 tot en met 30 december geeft Dobus even de fakkel door aan Mega Mindy en Ketnet. In de wervelende show ‘Ketnet Kerst’ ontvangt wrapper Charlotte 5 finalisten van Junior Eurosong van de voorbije 10 jaar.

Meneer Konijn

Plopsa steunt ook de actie ‘Meneer Konijn’ van Q-Music. Per verkocht ticket, via www.plopsa.be/konijn, schenkt de pretparkgroep een bedrag aan het goede doel!

Praktisch

Winter Plopsaland met Dobus: 8, 9, 16, 16, 22, 23, 24 en 31 december en van 2 tot 6 januari. Winter Plopsaland met de Mega Mindy Show en de Ketnet Kerstshow (en als afsluiter een spetterend vuurwerk): 26 tot en met 30 december. Het park is gesloten op 25 december en 1 januari.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is ook ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer met sfeervolle kerstdecoratie en natuurlijk ook kerstbomen! Het overdekte themapark ontvangt tijdens de kerstvakantie, van 22 december tot en met 6 januari, Kabouter Klus. De kabouter is zoals steeds druk bezig met de voorbereidingen van het grote Kerstfeest.

Praktisch

Kerst met Klus: van 22 december tot en met 6 december. Het park is gesloten op kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari).

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+