PlopsaFansite > Nieuws >
Openingstijden 2013 zijn bekend
DATUM: 6 December 2012 - 19:13 | CATEGORIE: Holiday Park, Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Met het jaareinde in zicht, zijn de kalenders op Plopsa.be aangepast met de gegevens voor volgend pretparkjaar. De belangrijkste aanpassingen zijn te vinden in de schema’s van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Coevorden.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne telt in 2013 meer openingsdagen dan het huidige, lopende pretparkseizoen. In april zal het park opnieuw geopend zijn op donderdag en vrijdag (buiten de vakantieperiodes). Ook in oktober breidt het aantal openingsdagen uit. Elke woensdag in oktober is het park open van 10 tot 17u30.

Het aantal dagen waarop het park extra lang zal open blijven blijft gelijk: zes zomernocturnes (elke zaterdag van 13 juli tot en met 17 augustus), vijf Halloweennocturnes (dagelijks van 28 oktober tot en met 1 november) en vijf Winternocturnes (dagelijks van 26 tot 30 december). Plopsaland De Panne zal in 2013 ook geopend zijn op 11 november, de dag waarop men in België Wapenstilstand herdenkt.

Momenteel staan er twee dagen aangeduid als volzet: zaterdag 30 maart en zondag 26 mei. Seizoen 2013 gaat van start op zondag 31 maart.

Holiday Park

De kalender van Holiday Park kent geen grote aanpassingen. Belangrijkste wijziging is het aantal zomernocturnes; van drie naar zes laatavondopeningen. In oktober zijn er opnieuw 4 Halloween-nocturnes waarop het park open zal blijven tot 21u.

Het seizoen start in Holiday Park op 23 maart, en eindigt op 31 oktober.

Plopsa Coo

Op de terugkeer van de zomernocturnes na, zijn er geen grote aanpassingen merkbaar in de kalender van Plopsa Coo. Op 20 en 27 juli én op 3, 10 en 17 augustus blijft het park opnieuw open tot 22u30. Er zijn twee dagen reeds volzet: zaterdag 25 mei en zondag 30 juni.

Het park is van 30 maart tot 3 november elk weekend, elke feestdag en elke schoolvakantiedag geopend.

Update 4 februari 2013: De zomernocturnes in Plopsa Coo komen te vervallen. Het park blijft op deze dagen open tot 18 uur.

Plopsa Indoor

Het schema van Plopsa Indoor Hasselt kent ook amper wijzigingen. Er zijn al verschillende dagen bekend waarop het park volzet zal zijn: zondag 3 februari, zaterdag 13 april, zaterdag 25 mei en zondag 1 december.

In Plopsa Indoor Coevorden blijft het aantal openingsdagen gelijk, maar worden de meeste openingstijden grondig aangepast. Op reguliere weekenddagen sluit het park reeds de deuren om 17u00 – in plaats van om 17u30. In mei en juni sluit het park op dinsdag, woensdag en donderdag reeds om 16u30.


Openingstijden/openingsdagen onder voorbehoud van wijzigingen. Check steeds Plopsa.be voor je bezoek!

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+