PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (22 december 2012)
DATUM: 22 December 2012 - 19:50 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Nog amper twee weken, en dan zit het seizoen er op in Plopsaland De Panne. Tot het einde van de kerstvakantie staan er echter twee extra attracties in het park. De Crazy Coaster en de Schaatspiste staan dit jaar op een nieuwe locatie aan de ingang, op het einde van de Plopsa Boulevard.

Op het filmterras zijn er vier oversized staanlampen geplaatst. De gevel van Bezoek de Kerstman, in de Telenet Kinderdisco (K3 Museum), werd dan weer verder opgevrolijkt met enkele sfeervolle kerstkransen en een groot rendier. Ook binnen in de ruimte werd er meer decoratie toegevoegd.

Plopsatheater

Afgelopen week is er begonnen met de bouw van de tribuneconstructie van het nieuwe theater. Woensdag liet Plopsa op Facebook weten dat alle funderingen voor het theater klaar zijn.

Ditjes en datjes

- Het tankstation aan het Verkeerspark heeft, opnieuw, een metamorfose ondergaan. De reclameborden van Mega Petrol zijn vervangen door het logo en een foto van de meiden van K3.
- De woonwagens uit het televisieprogramma Dobus zijn opnieuw achter de schermen geplaatst. Het beeld van clown Dobus is tot het einde van de vakantie te vinden aan de Carrousel, nabij de ingang van het Groot Theater.
- Balloon Race is sinds vorige week opnieuw operationeel. De attractie was enkele weken weg wegens grootschalig onderhoud.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+