PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Coevorden (24 december 2012)
DATUM: 24 December 2012 - 22:02 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Ook Plopsa Indoor Coevorden viert tot 6 januari kerst, en dit uiteraard met vele kerstbomen waarin fonkelende lichtjes hangen en natuurlijk ook prachtige kerstliedjes die uit de luidsprekers komen.

Elke openingsdag is er ook een hartverwarmende kerstshow van Bobo, waarin het blauwe konijn wil helpen om een prachtige kerst te vieren! Als kers op de taart barst er elke avond een sneeuwparty los op het Dorpsplein.

K3

Naast alle vertrouwde attracties, kunnen bezoekers ook enkele gloednieuwe attracties ontdekken! Afgelopen week is de K3-Brandweermolen geopend, zijn de eerste wagens voor het K3-Verkeerspark geleverd en zijn het tankstation en de K3-Brandweerkazerne voorzien van bordjes. De wagentjes van het Verkeerspark zullen de volgende weken overigens verder gedecoreerd worden.

De uitbreiding van de Buitenzone zal de volgende weken verder afgewerkt worden met onder andere een mooi hekwerk rond de nieuwigheden en meer groen.

Ditjes en datjes

- De ruimte in de Scheve Schuit is opnieuw ingericht als winkel en gaat voortaan door het leven als Plopsa Outlet.
- De Mega Mindy Bar, het horecapunt aan de Vliegende Fietsen, heeft een nieuw naambord gekregen. Voorheen was enkel een eenvoudig logo aan de façade bevestigd.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+