PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (2 februari 2013)
DATUM: 2 February 2013 - 18:10 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinds de indiensttreding van de K3 Brandweermolen, half december, hebben al honderden bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt fictieve brandjes kunnen blussen. Afgelopen week werd het definitieve hekwerk rond de nieuwe attractie en de wachtrij geplaatst. Het is niet bekend of er, net als bij de Vliegende Fietsen, een bord met de informatie of foto zal volgen boven de ingang van de wachtrij.

Ook de watertoevoer naar de watertank, de rode buis naar het middenstuk van de attractie, werd de voorbije week geplaatst en in werking gesteld.

Ditjes en datjes

- In de toiletten en aan het onthaal zijn, net als in Plopsa Indoor Coevorden, posters over de nieuwe Wickie Zone van Plopsaland De Panne te vinden. Ook de kleinere posters, ter promotie van de Plopsa FunCard, zijn vernieuwd en aangevuld met de actuele abonnementvoordelen.
- De Plopsa Winkel is, met alle verkleedpakken van Studio 100 en een ruim assortiment souvenirs van Kaatje en overige personages uit Kaatjes Tralalaatjes, klaar voor carnaval! Kaatje viert van 11 tot 15 februari, samen met Kamiel en Viktor, carnaval in Plopsa Indoor Hasselt.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+