PlopsaFansite > Nieuws >
Kaatje van Ketnet neemt intrek in Plopsaland De Panne
DATUM: 25 February 2013 - 15:40 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Na de aangekondigde verplaatsing van de Carrousel en de transformatie van de Spring-zone naar een gebied rond superauto ROX, zal er nog een belangrijke verandering plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Een deel van de Wizzy & Woppy Zone zal getransformeerd worden naar Kaatje Zone.

Een deel van de Wizzy & Woppy Zone, het gebied waar attracties als Dongo’s Race (Viktor’s Race) en De Vaat (Kaatje zoekt Eendje) een stek hebben, zal de volgende weken gethematiseerd worden naar de leefwereld van Kaatje en haar vrienden.

Rollerskater blijft vooralsnog een attractie rond Wizzy & Woppy, waarbij een deel van de decoratiestukken van Dongo’s Race en de Vaat richting Rollerskater zal verhuizen.

“Geliefd bij kinderen”

“Kaatje was al vaak aanwezig in onze parken en is zeer geliefd bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het idee om haar te vereeuwigen met een eigen zone in Plopsaland De Panne is een logisch gevolg van haar populariteit bij onze doelgroep. We zijn dan ook tevreden dat Ketnet hiervoor te vinden is”, laat Steve Van den Kerkhof van Plopsa weten. Ketnet manager Wouter Quartier vult aan “Kaatje en haar vrienden zijn superpopulair bij alle kinderen, door hun eigen zone in Plopsaland geven we de kinderen de kans om nog meer in de wereld van Kaatje te stappen.”

Op 18, 19 en 20 mei organiseren Plopsaland De Panne en Ketnet het “Grote openingsfeest”, naar aanleiding van de opening van de Kaatje Zone. Kaatje zal, samen met de Ketnetband, iedereen aan het schuddelbollen zetten.

Plopsa investeert zo’n 750.000 euro in het nieuwe gebied rond Kaatje.

Kaatje uit de schuddebol

Kaatje is één van de recentere succesproducties van de Vlaamse kinderzender Ketnet. Kaatje komt sinds 1 september 2008 op televisie. Oorspronkelijk was dit enkel tussen de verschillende kleuter- en peuterprogramma’s van Ketnet, waar ze vlug aan populariteit won bij de allerkleinsten. In haar schuddebol ontdekt de gele krullenbol de wereld met haar grote vriend Kamiel, en sinds 2009 ook met piloot Viktor.

Kaatje kreeg in 2011 haar eigen televisieprogramma: Kaatjes Tralalaatjes. Hierin werd de wereld van Kaatje verder uitgebreid met twee nieuwe vrienden en een nieuwe setting. Sinds november vorig jaar komen de afleveringen van Kaatje ook op de Waalse zender Club RTL, onder de naam Kathy Tralalère.

Kaatje in Plopsa-parken

De afgelopen jaren was Kaatje al verschillende keren in de Plopsa-parken te vinden. In 2008 had ze haar eigen voorleeshoek, in de Ketnettent, tijdens Ketnet Freezzz. De volgende editie van Ketnet Freezzz kreeg Kaatje een eigen theatershow waarin ze een kerstavontuur beleefde met Kamiel en Viktor.

Kaatje is ook al enkele jaren het gezicht van het carnavalevenement in Plopsa Indoor Hasselt.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+