PlopsaFansite > Nieuws >
Plop trakteert Busseniershof in Poperinge op verrassingsontbijt (persbericht)
DATUM: 24 March 2013 - 08:36 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

De meeste Plopsa-abonnees wonen in Busseniershof te Poperinge. De inwoners werden vandaag gewekt door Plop, Maya de Bij en een zestigkoppige fanfare. Ze genoten van een lekker verrassingsontbijt en muziek. De familie Maes kreeg een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau, omdat ze de langste onafgebroken abonnee uit de wijk is.

De voorbije week telde Plop op zijn Facebookpagina af naar de straat met het meeste Plopsa-abonnees. Vanmorgen werd de winnende straat door Plop en Maya de Bij getrakteerd op een verrassingsontbijt. In het Busseniershof van Poperinge wonen 52 Plopsa-abonnees.

Om 8u30 marcheerden Plop en Maya de Bij samen met Hummer-limousine, zestigkoppige fanfare en burgemeester Dejaegher de wijk binnen. Nieuwsgierige kinderen, mama’s en papa’s keken door de ramen en stonden in pyjama op de stoep. Ze trokken snel hun kleren aan om de stoet te vervoegen.

De Hummer-limousine hield halt bij het huis van de familie Maes, onafgebroken abonnee sinds 2009. Overdonderd en verrast nam de familie plaats in de limousine. Niemand in de straat is langer abonnee bij Plopsa, daarom krijgen ze een gratis verlenging van hun Plopsa-abonnement cadeau.

Alle bewoners werden getrakteerd op muziek en een heerlijk Panos- en Friesland Campina –ontbijt. De croissants, chocoladekoeken, fruitsap en (choco)melk vielen bij jong en oud in de smaak.

“Dat het Busseniershof in Poperinge op nummer 1 staat, is op zich geen verrassing. Het is een wijk met veel jonge gezinnen.” legt burgemeester Christof Dejaegher uit.

Een Plopsa-abonnement is populair door de onbeperkte toegang tot vijf Plopsa-parken en tal van andere voordelen. “Meer dan 20.000 gezinnen zijn Plopsa-abonnee in België. In sommige straten van België wonen zelfs meer dan 50 abonnees. Met deze ludieke actie wil Plop trouwe bezoekers de aandacht geven die ze verdienen.” verduidelijkt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof.

Plopsaland De Panne opent op zondag 31 maart opnieuw haar deuren na een korte winterslaap.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+