PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa 5 keer de beste bij Diamond ThemePark Awards
DATUM: 5 April 2013 - 11:19 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Vrijdagochtend zijn in het Nederlandse attractiepark Toverland de Diamond ThemePark Award 2012 uitgereikt. Plopsa viel maar liefst 5 keer in de prijzen, en won de awards ‘Meest kindvriendelijke park’ (Plopsaland De Panne) en ‘Beste achtbaan’ (Anubis The Ride – Plopsaland De Panne). Efteling eindigde in de categorie ‘Beste pretpark (Benelux)’ op de eerste plaats, Plopsaland De Panne eindigde als tweede en is opnieuw het beste Belgische pretpark.

Ook de activiteiten van Plopsa op internet zijn bekroond. De groep viel in de prijzen in de categorieën ‘Beste website’ (Plopsa.be) en ‘Beste social media’ (o.a. Facebook-pagina Plopsa). “We nemen onze bezoekers en volgers serieus en doen er alles aan zodat ze graag komen naar onze parken”, laat online marketing coördinator Sebastien Momerency weten. PlopsaFansite werd verkozen tot de beste pretparkfansite.

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, laat weten erg tevreden te zijn met de vele prijzen; “Dat Plopsaland De Panne als beste Belgische pretpark verkozen wordt, is een bekroning voor het hele Plopsa-team. We blijven hard werken om deze nummer 1 plaats te behouden”.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+