PlopsaFansite > Nieuws >
Wickie meert aan in Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 20 April 2013 - 19:35 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Deze week veroverden de figuren uit Wickie de Viking de Piratenbaan van Plopsa Indoor Hasselt. Zowel in als rond de attractie werd de decoratie aangepast en verschenen er beelden van de meest gekende personages uit de reeks – zoals smulpaap Faxe, de dolverliefde Ylvi of de gemene Vreselijke Sven. Bij het voorste wagentje van de achtbaantrein maakte het doodshoofd plaats voor een heuse vikinghelm. De attractie heeft sinds vandaag ook een andere naam: Wickie Coaster.

De Wickie Coaster is de tweede attractie rond de vikingjongen in een Plopsa-park. In 2011 opende de groep Vicky The Ride in Plopsa Coo. Vanaf deze zomer staan de inwoners uit Flake centraal in de Wickie Zone in Plopsaland De Panne, waar maar liefst twee nieuwe attracties zullen openen.

En Piet Piraat?

De komst van Wickie wil niet betekenen dat Piet Piraat volledig verdwenen is in het overdekte themapark. De zeebonk is nog steeds de centrale figuur bij de Woeste Zee en de Vuurtoren, en uiteraard ligt ook zijn schip de Scheve Schuit nog aangemeerd in het park.
 

Foto’s
Video

Delen Tags
Facebook ,

Twitter
Google+