PlopsaFansite > Nieuws >
K3 opent Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden
DATUM: 27 April 2013 - 14:44 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Meidengroep K3 opende zaterdagmiddag feestelijk het Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden. Er werden, samen met de aanwezige Plopsa-fans, enkele honderden ballonnen opgelaten. Na het plechtige gedeelte trokken Karen, Kristel en Josje naar het theater van het park, voor een exclusieve K3 Show waarin ze de bekendste liedjes als Koning Willem-Alexander, Oya lélé en Mamasé zongen.

Het buitengedeelte van het themapark werd afgelopen maanden uitgebreid met maar liefst drie nieuwe attracties: de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark en de Maya-speeltuin. De naam Buitenzone werd ingeruild voor het Koning Willem-Alexanderplein, waarmee het park inspeelt op de kroning van Willem-Alexander van aanstaande dinsdag.

“De opening van ons nieuwe buitenplein met nieuwe attracties bij de start van de meivakantie staat al een hele tijd vast. De naam was snel gekozen toen wij vernamen dat Prins Willem-Alexander tot koning gekroond wordt”, verduidelijkt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof de naamkeuze van het buitenplein.

Er hing een prijskaartje van € 500.000 aan de uitbreiding.

 

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+