PlopsaFansite > Nieuws >
Kaatje opent ‘Wereld van Kaatje’ tijdens Pinksterweekend
DATUM: 8 May 2013 - 18:29 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Kaatje, Kamiel en Viktor hebben sinds dit jaar een eigen gedeelte in Plopsaland De Panne, met twee te gekke attracties. Tijdens het Pinksterweekend – 18, 19 en 20 mei – zullen de kinderhelden de Wereld van Kaatje feestelijk komen openen.

Elke dag van het verlengde weekend is er een meet en greet, en krijgt iedereen de kans om Kaatje en haar vrienden in het echt te ontmoeten. In de namiddag is er een heuse show van Kaatje, samen met de KetnetBand.

KetnetBand

Voor de KetnetBand zal 18 mei een speciale dag worden, want op die dag maken Sien Wynants, Charlotte Leysen en Thomas Van Goethem officieel deel uit van de groep. Anick en Tom zullen dan voor de laatste keer achter de microfoons van de KetnetBand staan.

Het is niet de eerste keer dat een groepslid van de KetnetBand afscheid neemt in Plopsaland De Panne. In 2007 trad toenmalig Ketnet-wrapper Kobe Van Herwegen, tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes in Plopsaland De Panne, voor de laatste keer op met de band.

De Wereld van Kaatje

In de Wereld van Kaatje maken bezoekers kennis met waterattractie Kaatje zoekt Eendje, waarin Kaatje op zoek is naar het gele knuffeldier Eendje. De stoerdere kids vliegen in achtbaan Viktor’s Race dan weer langs alle planeten.

Op en rond het plein staan verschillende kleurrijke fotopunten, zoals een gigantisch beeld van de vrolijke dinosaurus Kamiel. Frits en Frats zijn tenslotte de centrale figuren bij de gelijknamige ijstent in de Wereld van Kaatje.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+