PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (28 juni 2013)
DATUM: 28 June 2013 - 18:52 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag begint de (welverdiende) zomervakantie voor alle Belgische studenten – groot en klein. Plopsa Indoor Hasselt is, uiteraard als de andere Plopsa-parken, dagelijks open in deze periode. We brachten vandaag al een bezoek en ons oog viel op enkele leuke, kleinere aanpassingen.

Buitenzone

De Vliegende Fietsen moesten het vrijdag stellen zonder vleugels, wat zorgt voor een ongewone aanblik. Mogelijk krijgen de vleugels een gelijkaardige metamorfose als bij dezelfde attractie in Plopsaland De Panne, waar de vleugels net voor de start van dit seizoen vervangen zijn door stevigere exemplaren.

Op het K3-Verkeerspark rijden de wagens opnieuw rond met Volkswagen Beetle koetswerk – afgewerkt met bestickering van Renault. Het is niet bekend waarom de oudere vormgeving van onder het stof werd gehaald.

Meli in Plopsa Indoor Hasselt

Er is opnieuw een klein assortiment van honingproducent Meli te vinden in de Plopsa Winkel van Plopsa Indoor Hasselt. Het gaat over de producten waar Maya de Bij op de verpakking is afgebeeld.

Ook in de andere Plopsa Winkels (zoals de externe winkel in het Wijnegem Shopping Center) zijn deze producten voortaan verkrijgbaar.

Ditjes en datjes

  • De borden met de parkplattegrond zijn geactualiseerd, met onder andere de K3-Brandweermolen op de tekening, de vermelding van de Wickiecoaster in plaats van De Piratenbaan of De Achtbaan bij het attractieoverzicht en de verkoop van broodjes bij het Studio 100 Café.
  • In de toiletten hangen er posters van de K3 Is Jarig-weekends in Plopsaland De Panne.
Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+