PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (1 juli 2013)
DATUM: 1 July 2013 - 18:34 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Gisteren opende Plopsaland De Panne met een groot feest themagedeelte Wickieland, vandaag kon het grote publiek met het nieuw gebied kennismaken. Dit zorgde doorheen de dag dan ook voor een gezellige drukte in het nieuwe gebied.

Vannacht zijn er zijn nog enkele kleinere aanpassingen doorgevoerd in Wickieland. Bij horecapunt Viking Grill zijn de menukaarten opgehangen en de beelden van Wickie en Halvar zijn van de inkom van De Grote Golf naar een centrale plaats, vlakbij de totem, geplaatst.

Met de opening van Wickieland kan er opnieuw rechtstreeks van het Kermisplein richting Anubis The Ride of De Koffiekopjes gewandeld worden. Door de werkzaamheden aan Wickieland was het Kermisplein dit voorjaar een doodlopend gedeelte. Het horecapunt De Koets stond de afgelopen maanden door de werken aan Wickieland nabij de ROX-Flyer, maar staat sinds afgelopen weekend terug op z’n vertrouwde plek.

Parktrein Plopsa-express hield vanmorgen omstreeks 10u15 voor de eerste keer halt in het gloednieuwe station in Wickieland.

Hyundai

Sinds dit jaar is Hyundai één van de partners van Plopsa. Het partnership is afgelopen week verder uitgewerkt met enkele auto’s die aan de inkom en op het plein tussen de Grote Golf en de Brandweer tentoongesteld staan.

Bij het K3 Verkeerspark zijn er ook enkele aanpassingen, die in het teken staan van Hyundai, doorgevoerd. De wagens zijn voorzien van nieuwe stickers, met een vormgeving van het automerk. Bovenop de garage staat een wagen geparkeerd. De ruiten van de K3 Verkeersklas – Bij de politie zijn volgeplakt met verkeersborden.

Ditjes en datjes

  • Er worden sinds maandagochtend nieuwe parkplattegrondfolders uitgedeeld. Op de plattegrond staat natuurlijk het nieuwe Wickieland op, maar is er ook reclame voor de Samson & Gert Kerstshow te vinden. In het park waren de plattegronden zondag of eerder vorige week al aangepast.
  • De meeste menuborden in het park zijn vernieuwd, vaak ook aangepast aan het themagedeelte waar de borden staan. Bij de Gouden Wafel lijkt döner voortaan ook definitief op het menu te staan.
  • De Kiosk op het Dorpsplein is verder afgewerkt met LED-verlichting en lantaarns.
  • Op het Kermisplein is een betalend basketbalspel geopend.
  • Bij de uitrit van beide parkings staan er borden die bezoekers een goede reis huiswaarts wensen.
  • Het standbeeld van Kabouter Plop op de rotonde naar de parking (net buiten de parkgrenzen) is opnieuw geschilderd.
Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+