PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Coo (4 juli 2013)
DATUM: 4 July 2013 - 19:45 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

De beelden met de bijpersonages uit Wickie de Viking doken, na de eerste introductie in en aan de Wickie Coaster in Plopsa Indoor Hasselt eerder dit jaar, op in zowat alle Plopsa-parken. Onlangs hebben de beelden ook een plaatsje gekregen in Plopsa Coo.

De beelden zijn nabij spinning achtbaan Vicky The Ride te vinden. Enkel Snorre en Tjurre (de twee bekvechtende vikingen) en Gorm (de viking die aan een touw bengelt) ontbreken in Plopsa Coo. Het is niet bekend of deze later nog toegevoegd zullen worden.

De beelden van Wickie en Halvar staan al sinds de opening van Vicky The Ride vlak voor de attractie.

Wildpark

Het Wildpark is, na een periode van onderhoud, opnieuw geopend sinds 1 juli. De attractie is op de parkplattegrond niet langer opgenomen in het algemene attractieoverzicht, maar is voortaan op de achterzijde te vinden bij ‘bevoorrechte partners’. Een ritje door het Wildpark zou hierdoor ook niet langer inbegrepen zijn in een all-in-ticket van Plopsa Coo.

Het vertrekpunt van het treintje is voortaan te vinden tussen de brug over de Amblève met kassa’s en de bijkomende parking. Alle logo’s van Plopsa en de decoratie, door Plopsa toegevoegd in 2007, werden van het treintje verwijderd. Het voormalige vertrekpunt in het park doet nu dienst als overdekte picknickplaats.

Parkplattegrond

Sinds deze maand is er een nieuwe parkplanfolder beschikbaar. Op de voorkant is een nieuwe foto van de Maya Splash te vinden, binnenin zijn enkele kleinere aanpassingen doorgevoerd zoals een vermelding van de categorie ‘Bezoek ook’ met Het Wildpark, Coo Kayak, Vieux Moulin en Friterie Coo.

Ditjes en datjes

  • De buitenzijde van De Autorijschool werd verder afgewerkt met foto’s en het logo van K3.
  • Bij de verschillende horecapunten zijn de prijslijsten in een nieuw of aangepast jasje gestoken. In het horecapunt tegen de Plopsa Winkel is voortaan ook döner kebab verkrijgbaar.
Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+