PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (22 juli 2013)
DATUM: 22 July 2013 - 21:46 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het was maandag volop genieten van het prachtige weer in Plopsaland De Panne. De talrijke waterattracties – met de gloednieuwe Wickie The Battle op kop – waren dan ook de populairste attracties van de dag.

Wie de schaduw opzocht, kon terecht in het overdekte Mayaland waar de bloemen bij de Bloemenmolen (bijna) alle bezoekers genadeloos natspoten. Ook in het Plopsa Theater zorgden Samson & Gert, samen met de Burgemeester en de XL-band, voor de koele/coole meezingers!


De Rollerskater is, met z’n watereffect, ook een populaire attractie op warme dagen.

Wickieland

Achter restaurant Viking Grill – in Wickieland – is er een weide gemaakt waarop momenteel drie lama’s rondlopen. De dieren zijn zichtbaar vanaf het wandelpad tussen de halte van de Plopsa-express en de ingang van Wickie The Battle. Het is voor bezoekers niet mogelijk om dichterbij de dieren te geraken.

Het is niet duidelijk of het gaat over dezelfde dieren die vorig jaar nog op de weides rond het Groot Theater aan het lopen waren. Enkele andere kleinere dieren die aan het Groot Theater stonden, kregen eerder dit jaar het veld naast restaurant Fred Kroket als speelterrein.

Plopsa Winkel

De schoolvakantie is bijna halfweg. In de Plopsa Winkel van Plopsaland De Panne is dit alvast een goede reden om het nieuwe schoolgerief van Studio 100 onder de aandacht te brengen. Een ouderwetse schoolbank met allerhande schoolmateriaal staat sinds kort nabij de centrale kassa’s.

Parkfolder

Net zoals de afgelopen jaren, is er sinds kort een geactualiseerde (zomer)parkfolder te verkrijgen. Belangrijkste aanpassing, in vergelijking met de eerdere folder van dit jaar, is de vermelding van de winteropening van Mayaland op de achterzijde. Ook brengt men in de nieuwe folder de Samson & Gert Kerstshow onder de aandacht. De vermelding ‘summer 2013′, als openingdata voor de attracties in Wickieland, is ook verwijderd.

Piratenboot

De decorstukken van de Piratenboot, die van de attractie gehaald zijn voor het verwijderen van de boot uit het park, zijn sinds kort bedekt zodat deze minder opvallend aanwezig zijn. De attractie is momenteel gesloten wegens groot onderhoud aan het schip.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+