PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (26 juli 2013)
DATUM: 26 July 2013 - 18:54 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Weer of geen weer, Plopsa Indoor Hasselt is altijd een leuke bestemming! De nieuwe K3-Brandweermolen zorgt, in combinatie met de Dansende Fonteinen, voor voldoende afkoeling op deze warmste dagen van het jaar.

Hyundai

De wagentjes van het K3-Verkeerspark rijden sinds enkele weken rond met de kenmerkende vormgeving van Hyundai, een nieuwe partner van Plopsa. Begin deze maand hebben de voertuigen van het verkeersparcours in Plopsaland De Panne eenzelfde metamorfose ondergaan.

Einde juni reden de wagens rond met Volkswagen-koetswerk met kenmerkende vormgeving van Renault. De huidige wagens waren op dat moment wellicht weg voor de nieuwe vormgeving.

De Vliegende Fietsen

De Vliegende Fietsen van Plopsa Indoor Hasselt hebben deze maand nieuwe ‘vleugels’ gekregen. Het gaat over stevige exemplaren, die de stoffen zeilen vervangen. De attractie volgt hiermee het voorbeeld van de zusterattractie in Plopsaland De Panne, waar de vleugels net voor de start van het seizoen waren vervangen.

Ditjes en datjes

  • Een tweetal weken geleden activeerde Telenet in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaland De Panne de zogenaamde (Wi-Free) Hotspots. De ‘access points’ zijn bevestigd tegen de muren van het Studio 100 Café. Internetklanten van Telenet kunnen er inloggen met hun account, voor andere bezoekers zijn er vouchers te verkrijgen in de Plopsa Winkel.
  • In de inkom van Plopsa Indoor Hasselt maakt Studio 100 volop reclame voor de Samson & Gert Kerstshow, die dit jaar in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne zal doorgaan.
  • Een klassieke lessenaar brengt in de Plopsa Winkel al het nieuwe schoolgerief onder de aandacht.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+