PlopsaFansite > Nieuws >
Uitstekende juli-maand bij Plopsa
DATUM: 1 August 2013 - 09:09 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt tevreden terug op de maand juli. Zowel Plopsaland De Panne als Plopsa Coo ontvingen meer bezoekers tijdens de eerste maand van de grote vakantie.

Bij Plopsaland De Panne gaat het over een stijging van bijna 4 procent, wat het aantal bezoekers in juli op 239.000 personen brengt. Dit is dan ook het tweede beste resultaat ooit voor het themapark. Dit jaar investeerde het park in verschillende uitbreidingen zoals het nieuwe themagebied De Wereld van Kaatje, Wickieland met twee nieuwe attracties en het Plopsa Theater.

20130801-101218.jpg

Wim Wauters, parkverantwoordelijke van Plopsaland De Panne: “De nieuwe attracties in Wickieland vallen bijzonder goed in de smaak. De waterattractie Wickie The Battle zorgde voor de nodige afkoeling en is daarom bijzonder populair bij de zomerse temperaturen.”

Plopsa Coo

In Plopsa Coo eindigde de teller in juli op 100.000 bezoekers, 5 procent meer dan vorig jaar. De directie is er dan ook erg tevreden. “De zomervakantie is uitstekend gestart. We mochten afgelopen maand 5% meer bezoekers ontvangen ten opzichte van vorig jaar”, weet Jean-Luc Bertrand, parkmanager Plopsa Coo.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+