PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Coo (7 augustus 2013)
DATUM: 7 August 2013 - 20:34 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Er is in Plopsa Coo niet stilgezeten sinds ons laatste bezoek, begin juli. Zo is Hyundai ook in het Plopsa-park in de Ardennen prominent aanwezig en her en der in het park zijn verschillende aanpassingen en toevoegingen.


Een vernieuwd wagentje op het parcours van de Karting

Hyundai

Hyundai is sinds dit jaar partner en dat zorgde de voorbije maanden voor een transformatie van de voertuigen bij de verkeersparken van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. In Plopsa Coo is deze restyling doorgevoerd bij de populaire Karting.

De wagentjes zijn voorzien van nieuwe stickers, met het logo van Hyundai en Plopsa. Bovendien is ook een nummerplaat (“Plop” met de volgnummer van het betreffende voertuig) bevestigd op elk wagentje.

Tussen het parcours van de Karting staat dan ook een Hyundai ix35 tentoongesteld, vlakbij de uitgang van de attractie gaat het over een Hyundai i30. Deze laatste kan gewonnen bij een wedstrijd waarbij bezoekers een formulier moeten invullen.

Vicky The Ride

Enkele weken geleden hebben ook de beelden van Snorre, Tjurre en Gorm een plaatjes gekregen nabij achtbaan Vicky The Ride.

Snorre en Tjurre (de bekvechtende vikingen) staan aan de achterzijde van het stationsgebouw, vlakbij de wachtrij. Gorm bengelt aan een touw dat bevestigd is onder de structuur van de kettinglift. Door de plaatsing van deze drie beelden staan voortaan alle hoofdpersonages uit de vernieuwde reeks van Wickie de Viking aan de attractie.

Ditjes en datjes

  • Er is een nieuwe fontein geplaatst in de vijver nabij Vicky The Ride. In de vijver van de Splash is er ook een fontein-achtig object geplaatst, mogelijk voor de zuivering van het water.
  • Het Schietkraam op Vieux Coo is getransformeerd naar een ballengooikraam.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+