PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (15 augustus 2013)
DATUM: 15 August 2013 - 17:47 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De smartphone-applicatie van Plopsaland De Panne werd sinds de lancering, einde juli, op meer dan 4.000 toestellen geïnstalleerd. Afgelopen week zijn op verschillende locaties in het park borden bevestigd voor de functie Scan&kijk in de applicatie. Bezoekers die de code scannen in het programma krijgen een video voorgeschoteld omtrent de betreffende attractie of themagebied.

De borden zijn voornamelijk te vinden in de wachtrijen van attracties, zoals bijvoorbeeld bij de SuperSplash of Bloemenmolen in Mayaland. Maar ook op andere locaties in het park duiken de borden op, denk hierbij aan een QR-code nabij de Balloon Race. De borden zijn in elk gebied bijna identiek – enkel een afbeelding van het personage van Studio 100 is aangepast aan de zone.

De QR-code linkt naar een videofragment of videoclip op YouTube, zo krijg je de clip ‘Wij gaan vliegen’ te zien bij de code op het Kermisplein.

Restaurants

In sommige restaurants zijn er opnieuw menukaarten te vinden op de tafels. Het grafische voorkomen is, afhankelijk van het restaurant, gedeeltelijk of volledig aangepast. Ook de prijzen zijn geactualiseerd sinds de laatste druk. We vonden ze vandaag terug in onder andere Mr. Spaghetti (Dorpsplein) en de Piratengrill (Piratenzone).

Ditjes en datjes

  • Een ‘blowup’ van een ijsje staat nabij restaurant Viking Grill in Wickieland. Aan de linkerzijde van het restaurant zijn naast schepijs ook smoothies te verkrijgen.
  • De drie betaalspelletjes op het Kermisplein hebben enkele nieuwe borden gekregen, vergelijkbaar met de promotie rond de Wickie Games. Deze spelletjes zouden sinds enkele maanden niet langer in beheer van Plopsa/Plopsaland zijn.
  • Er is een handleiding voor het hygiënisch behandelen van het schepsnoep opgehangen in alle winkels waar er dergelijk snoep te koop is.
  • Na een interactieve Plopmuts (met geluid en lichtjes), is er nu ook een sprekende en oplichtende ROX-auto te koop in de winkels in Plopsaland De Panne.
Foto’s

Video

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+