PlopsaFansite > Nieuws >
K3 viert verjaardag in Plopsaland De Panne
DATUM: 28 August 2013 - 19:32 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Na enkele succesvolle optredens op festivals als Casa Blanca (Hemiksem) en Marktrock (Leuven) zal populaire meidengroep K3 in september halt houden in Plopsaland De Panne. Op za 14, zo 15, za 21, zo 22 en za 28 september zorgen Karen, Kristel en Josje voor een spetterend optreden met de nieuwste liedjes en bekende klassiekers.

Plopsaland De Panne doopt het evenement tot K3 is jarig, en zet zo de vijftiende verjaardag van de groep centraal. Het optreden zal telkens doorgaan op de gloednieuwe Kiosk, aan de ingang van het park.

Wie nog geen entreetickets heeft voor Plopsaland De Panne, kan deze via DEZE link voordelig aankopen. Abonnementen en voorverkoopkaartjes zijn op bovenvermelde data uiteraard ook geldig. Op de Facebookpagina van Plopsa loopt er momenteel ook een wedstrijd rond het evenement.

K3

K3 werd opgericht in 1998, maar werd populair na een deelname aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival in 1999. Het liedje Heyah Mama stond maar liefst 14 weken in de top tien van de Belgische hitparades. In 2009 nam Kathleen Aerts afscheid van de groep. Na een zoektocht op televisie werd Josje het nieuwe groepslid van K3.

De meidengroep heeft sinds 2006 een museum in Plopsaland De Panne, waar diverse kledij- en decorstukken uit shows, films en televisieprogramma’s tentoongesteld staan. Sinds dit jaar heeft de hitformatie een tweede attractie in het themapark; het Verkeerspark werd omgetoverd tot een heus K3 Verkeerspark.


.
.
Op 7,8 en 29 september is Plopsaland De Panne volzet en is het park enkel te bezoeken met ticket van het bedrijf of de organisatie dat het park ‘huurt’.

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+