PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (8 september 2013)
DATUM: 9 September 2013 - 15:59 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Doe-het-zelf keten Gamma organiseerde zondag een klantendag in Plopsaland De Panne. Het park was exclusief voorbehouden voor mensen die tijdig een ticket konden bemachtigen in de winkels van Gamma. De tickets voor de klantendag waren in geen tijd uitverkocht. Dit zorgde in het park voor een gezellige drukte.

De klantendag betekende ook het slotstuk van een actie rond de twintigste verjaardag van reclamefiguur Bompi. Op diverse plaatsen in Plopsaland De Panne dook Bompi, of althans een grote blowup er van, op. De doe-het-zelf keten had voor de bezoekers ook enkele doe-attracties voorzien, waaronder het toepasselijke nageltje klop.

In de vooravond vond – aan de Kiosk op het Dorpsplein – de finale plaats van het Happy Bompi-spel. De personen met de hoogste scores in onlinespelletje namen het in Plopsaland De Panne tegen mekaar op. Arne Vanhaecke en Bompi, vertolkt door Luk ‘héhé‘ Wyns , becommentarieerden de spelletjes.

K3 zette omstreeks 17 uur de menigte aan het zingen en aan het dansen met liedjes als Oya Lélé, Waar zijn die engeltjes, Alle kleuren, MaMaSé en natuurlijk de nieuwste zomerhit van het trio: Eya Hoya. Ook op za 14, zo 15, za 21, zo 22 en za 28 september is er een spetterend optreden van K3 op de Kiosk.

Parknieuwtjes

  • Er is nieuwe verlichting opgehangen bij de Kiosk op het Dorpsplein. Het gaat over kleine LED-lampjes waarbij de kleur per lampje kan aangepast worden bij een bepaald liedje.
  • De houten kijkplatformen nabij Wickie The Battle zijn behandeld met antislip-korrel waardoor bezoekers minder snel zullen uitglijden over het natte hout. Vorige week was het park hier enkele tests aan het uitvoeren met matten.
  • Het park maakt volop reclame voor Halloween op de pilaren tussen de verschillende themagebieden.
  • In de Plopsa Boulevard stond zondag, vlak naast de fotoverkoop, een popup-winkeltje met uitsluitend merchandising van K3. Het is niet duidelijk of deze winkel er de volgende weken ook zal staan.
  • Er is een horeca-chalet geplaatst op het Dorpsplein, recht over horecapunt Bieren van ‘t vat. In de chalet zijn visspecialiteiten als kibbeling en gepaneerde visfilet verkrijgbaar.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , , , , ,

Twitter
Google+