PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (14 september 2013)
DATUM: 14 September 2013 - 22:13 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

K3 is jarig en viert dit drie weken lang met een groot feest in Plopsaland De Panne. Zaterdag vond de eerste dag van van het ’K3 is jarig‘-evenement plaats.

Karen, Kristel en Josje vieren dit jaar het 15-jarige bestaan van K3. In september houden ze halt in Plopsaland De Panne voor een spetterende reeks optredens waarin ze klassiekers als Alle Kleuren en Oya Lélé aanvullen met recente nummers zoals de zomerhit Eya Hoya. Zaterdag vond de eerste dag van het evenement plaats.

Ook op 15, 21, 22 en 28 september ontvang het park de populairste groep van de Lage Landen, met op 22 september een ‘vertaling’ in Nederlandse gebarentaal.

Parknieuwtjes

  • Het podium in Wickieland – links van restaurant Viking Grill –  heeft een nieuw laagje verf gekregen, om beter bij de omgeving te passen. Er werden enkele accenten van donkerrood, geel en paars toegevoegd.
  • In Maya’s Restaurant is voortaan ook gepaneerde visfilet met frietjes en tartaar te verkrijgen. Het is niet bekend of het definitief opgenomen is op de menukaart. Mogelijk gaat het over een korte testperiode.
  • Bij de Plopsa Winkel is nu ook een porselein servies van Maya de Bij te koop. Het gaat over een tas/mok, een bord en mueslikom, wat eveneens in set te verkrijgen is. Bijpassend is ook een bestekset te koop. Het is enkel te koop aan de kassa nabij de Plopsa Boulevard.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+