PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (21 september 2013)
DATUM: 21 September 2013 - 21:29 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinds begin deze week hangt in Plopsaland De Panne de boot van de populaire Piratenboot weer op zijn vertrouwde plek. De boot is terug na een afwezigheid van iets meer dan 2 maanden. In deze periode kreeg de boot een grondige onderhoudsbeurt en werden de nodige herstellingen uitgevoerd.

Zaterdag waren techniekers van het park bezig met de wederopbouw van de attractie en het testen van de verschillende mechanische onderdelen, zoals de beugels. Esthetisch is alvast één grote aanpassing te zien: onderaan de boot de boot hangt een vernieuwde zwarte ‘streep’/'laag’ waar de banden, die voor de zwaaibeweging van attractie zorgen, tegen komen.

Algemeen directeur Steve Van den Kerkhof liet recent weten dat de attractie nog voor het einde van de maand opnieuw operationeel zal zijn. Hoewel een heropeningsdatum niet bekend is, gaat de attractie vermoedelijk in de loop van volgende week opnieuw open.

K3

Ook zaterdag was er weer een optreden van K3 op de Kiosk op het Dorpsplein. Morgen, zondag, voorziet het park live vertaling van de show in Vlaamse en Nederlandse gebarentaal. Dit zal enerzijds gedaan worden door Rosanne van Esch (Nederlandse gebarentaal) en anderzijds door Deborah Dehaerne (Vlaamse gebarentaal).

Foto’s
Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+