PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (22 september 2013)
DATUM: 22 September 2013 - 20:03 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

K3 was zondag, tijdens het optreden in Plopsaland De Panne, even K5. Het trio kreeg versterking van de Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch en de Vlaamse gebarentolk Deborah Dehaerne, die de liedjes met veel enthousiasme vertaalden naar gebarentaal.

20130922_Nieuwth

Tientallen slechthorende of dove kinderen konden, door de vertaling van Rosanne en Deborah, samen met duizenden andere fans genieten van het spetterende optreden van K3. Voor Karen, Kristel en Josje was het een “bijzondere en verrijkende ervaring”. De meidengroep leerde, samen met het publiek, de uitbeelding van het woord ‘K3′ aan.

Rosanne maakte de voorbije maanden verschillende clips met de liedjes van K3 in gebarentaal. “Het was mijn grote droom om ooit K3 te ontmoeten”, laat Rosanne weten.

K3 wedstrijd

Ook voor de winnaars van de K3-wedstrijd op de officiële Facebookpagina van Plopsa was het zondag een bijzondere dag. Het gezin werd vanmorgen aan de ingang van het park opgewacht door Mega Toby. De roze limousine reed tot vlak voor de grote deur, aan de ingang.

Net voor het optreden kreeg het gezin de kans om Karen, Kristel en Josje te ontmoeten in het Plopsa Theater. De kinderen hadden voor de gelegenheid een tekening gemaakt voor de meiden.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+