PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (25 september 2013)
DATUM: 25 September 2013 - 20:53 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op het bouwterrein van het subtropische zwemparadijs in Plopsaland De Panne zijn de voorbije dagen de gekende rode paaltjes, die afbakenen waar er binnenkort gegraven of gebouwd zal worden, geplaatst. Een exacte startdatum van de bouwwerken is niet bekend, maar mogelijk zullen binnenkort de eerste werkzaamheden van start gaan.

Het waterpark – dat als werktitel de naam Plopsaqua gekregen heeft – opent einde 2014, begin 2015 de deuren. Het zal gebouwd worden tussen het Plopsa Theater en de De Pannelaan.

Het zwembad zal, volgens de huidige plannen, gethematiseerd worden naar de wereld van Wickie de Viking. Op de HoPa Fanday, van fansite Holly-Info, werden recent nog enkele nieuwe conceptschetsen vertoond.

Parknieuwtjes

  • Op de twee Vikingboten in Wickieland zijn, aan de zijkanten van de drakars, palen geplaatst. Mogelijk komen hier nog touwen door, om zo een leuning te vormen.
  • De Plopsa Winkel, aan de ingang van het park, maakt zich ook klaar voor Halloween. Zo is er al heel wat aangepaste merchandising te verkrijgen zoals de gekende Plopsa-beker in Halloween-thema en de gloednieuwe Piet Piraat Halloween DVD-box
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+