PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (13 oktober 2013)
DATUM: 13 October 2013 - 18:33 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Afgelopen weekend werd in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne de verjaardag van Kabouter Plop gevierd. De unieke Verjaardag van Plop Show stond bol van de leuke feestliedjes van Kabouter Plop, zoals de Kabouterpolonaise en de Kabouterdans. Alle kinderen werden op het einde van de dag verwend met een lekker ijsje.

De Verjaardag van Plop is een jaarlijkse traditie op de evenementenkalender van Plopsaland De Panne. Met veel feestgedruis zorgden de kabouters ook dit jaar weer voor een spetterende show, een show die in het teken stond de verjaardag van olijke Kabouter Plop. Het verhaal:

Elke kabouter heeft een lekkere verrassing voor Plop, maar een taart bakken blijkt toch niet zo eenvoudig als gedacht. Kwebbel laat haar taart aanbakken, Klus gebruikte de verkeerde ingrediënten en Lui viel bij de afwerking van zijn taart in slaap, recht op zijn slagroomtaart. Gelukkig weet Plop maar al te goed: het gebaar telt.

Plopsaqua

De voorbije weken hebben er al heel wat graafwerken plaatsgevonden op de werf van Plopsaqua, waardoor de contouren van het zwembad al duidelijk worden. Tussen het zwembad en waterloop het Langgeleed zijn er ook verscheidene werkzaamheden. Mogelijk gaat het over het aanleggen van een weg naar de achterkant van het Plopsa Theater, zodat hier binnenkort eenvoudig decors of technisch materiaal geleverd kunnen worden.

Parknieuwtjes

  • Bij het station van parktrein Plopsa-express is een bord geplaatst met de theoretische maximum wachttijd voor een volgende trein arriveert. Op het bord staat enkel de naam van het themafiguur in het gedeelte (Wickie) en niet de naam van het gedeelte, zoals bijvoorbeeld op het Kasteelplein.
  • Er zijn nieuwe verlichtingsspots geplaatst langs het pad tussen het station van de Plopsa-express in Wickieland en restaurant Viking Grill.
  • In het Plopsa Theater is vorige week de tracklist met clips geactualiseerd met de recentste liedjes van Mega Mindy, Maya de Bij, Kabouter Plop en Wickie de Viking.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+