PlopsaFansite > Nieuws >
Griezelen tijdens Halloween in Plopsaland De Panne
DATUM: 14 October 2013 - 09:26 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens de herfstvakantie, van 26 oktober tot 3 november, viert Plopsaland De Panne het griezelige Halloween. Dagelijks staan Piet Piraat en Berend Brokkenpap in het Plopsa Theater op de planken met een unieke Halloweenshow, is er extra animatie en is het park uitgedost met aangepaste decoratie zoals pompoenen en strobalen.

Pompoen
Halloween met de Pompoenkoning (2012)

De hele herfstvakantie staat Plopsaland De Panne in het teken van Halloween. Het park voorziet tijdens de vakantie aangepaste animatie en Piet Piraat en Berend Brokkenpap nemen, tijdens de Halloweenshow in het Plopsa Theater, bezoekers mee op een wervelend avontuur boordevol liedjes.

Ketnet Halloween Nocturnes

Op weekdagen, van 28 oktober tot 1 november, blijft het park open tot 19u voor de Ketnet Halloween Nocturnes. Het dagprogramma wordt aangevuld met een signeersessie met de finalisten van het programma Wie Wordt Junior 2013, dewelke zal plaatsvinden in het Bumba Theater. Ketnet laat weten dat er op 28 tot 30 oktober een signeersessie zal zijn met Pieter, Les Trois, Lotte, Emilie en Meskerem. Op 31 oktober en 1 november zijn Pieter, Ketz, Jellybeans, Talle en Lelia aanwezig voor de meet-and-greet.

Elke nocturne sluit af met een spetterend optreden door de Ketnetband en de finalisten van Wie Wordt Junior 2013, waar winnaar Pieter in primeur zijn nieuwe liedje zal brengen. Na het optreden volgt er een kleurrijk muzikaal vuurwerk.

 

  • Op onze Flickr-pagina ontdek je enkele sfeerbeelden van Halloween in Plopsaland De Panne.
Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+