PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (20 oktober 2013)
DATUM: 20 October 2013 - 20:30 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt is, naar aanleiding van Halloween, tot het einde van de herfstvakantie gehuld in een aangepast griezelleuk jasje. Het overdekte themapark is gedecoreerd met enkele honderden pompoenen, rondfladderende vleermuizen en griezelmonsters zoals spoken, spinnen en heksen.

2013-10-20_PIH

Tijdens Halloween kunnen bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt genieten van de vele attracties, waaronder de Wickie Coaster en de Vuurtoren. Natuurlijk mag een bezoek aan de knotsgekke Bumba Show, in het Theater, niet ontbreken.

Kinderdisco

Op de gevels van de Kinderdisco / Playstation is een naambord bevestigd. Het gaat over een vrijwel identiek bord als bij de Kinderdisco / K3 Museum in Plopsaland De Panne. In Plopsa Indoor Hasselt maakte het logo van Plopsa-partner Telenet plaats voor het logo van K3.

In de Kinderdisco zelf, op de omheining rond de discovloer, de titels van de populairste liedjes van K3 bevestigd waaronder Kusjesdag, MaMaSé en Eyo. Vaak gaat het over een identieke vormgeving (lettertype of positionering) zoals op de cover van de CD of CD-single.

Parknieuwtjes

  • Het reclamebord van Plopsa Coo, nabij de doorgang naar de Buitenzone, is vervangen door een gloednieuw bord.
  • Bij het K3 Verkeerspark is er een logo van Plopsa-partner Hyundai bevestigd op de poort van het garagegebouw.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+