PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (26 oktober 2013)
DATUM: 26 October 2013 - 20:54 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Halloween: dat is griezelen, dat is spoken! Plopsaland De Panne is opnieuw in de ban van Halloween! Enkele honderden pompoenen, strobalen, mais en aangepaste themamuziek zorgen tijdens de herfstvakantie voor een kindvriendelijke griezelsfeer. Daarnaast voorziet het park dagelijks diverse mini-shows en is er in het Plopsa Theater de Piet Piraat Halloweenshow met Piet Piraat, Berend Brokkenpap en de Pompoenkoning.

20131026_NIEUWS

Plopsaland De Panne viert de hele herfstvakantie, tot 3 november, Halloween. De Plopsa-figuren krijgen ‘s morgens het gezelschap van de Pompoenkoning en dansende heksen en pompoenmeisjes. Deze vriendelijke personages krijgen het bezoek van griezels Graaf Dracula en Heks Serafine, die dit jaar haar nieuwe huisdier heeft meegebracht.

Doorheen het park liggen enkele honderden pompoenen en is er gekozen voor seizoensgebonden beplanting en decoratie zoals chrysanten, mais en strobalen. Elk themagedeelte kreeg aangepaste decoratie, met een zeer doorgedreven Halloweenthema op het Dorpsplein en Kasteelplein. Op het Kermisplein staan ook dit jaar weer de vele spookjes.

De standaard muziektrack werd per gebied aangevuld met een toepasselijk griezelliedje van Studio 100 zoals Het spook van Kabouter Plop, Samson is bang van Samson & Gert of Bang in het donker van Dobus.

Shows

Doorheen de dag zijn er, op verschillende plaatsen in het park, minishows waar dans of humor centraal staat. Tijdens Heksenpret krijgen de jongste bezoekers de kans om mee te dansen met de heksen en krijgen ze nadien een lekkere beloning. BibberBibberBOEH! is de populaire afsluiter van de dag waarbij de hoofdfiguren van het halloweenfestijn dansen op gekende liedjes. Nieuw dit jaar zijn Ron & John, die een zeer gesmaakte humoristische act brengen.

In het Plopsa Theater krijgen Piet Piraat en Berend Brokkenpap het gezelschap van De Pompoenkoning, die maar al te graag de vloek van heks Serafine ongedaan wil maken en terug mens wil worden. Het enige dat kan helpen is ‘kriebelsterrenkruid’, maar dat blijkt niet zo eenvoudig te vinden te zijn…

Parknieuwtjes

  • Aan de toiletunit aan het Plopsa Theater zijn er affiches bevestigd met promotie voor het Gala Miss Belgium 2014. De grote finale van de schoonheidsverkiezing zal begin januari voor het eerst plaatsvinden in het Plopsa Theater.
  • In de gaanderij van het Dorpsplein naar de Piratenzone hangen er nieuwe bordjes met de vermelding van Outlet of enkele percentages. Boven de zij-ingang van de Plopsa Outlet Store hangt er ook een nieuw bord.
  • Er werd een nieuw platform gecreëerd naast het operatorhuisje van De Grote Golf, mogelijk voor de plaatsing van rugzakken,  handtassen en andere losse objecten tijdens de ritjes van de attractie.
  • Bij Wickie Games is er een nieuw spel geïnstalleerd. De exploitant van de spelletjes introduceerde ook enkele nieuwe kleinere knuffeldieren in de prijzenpot.
  • De tracklist in Wickieland werd aangevuld met het gloednieuwe themalied: Vaar mee met Wickie. Franstalige bezoekers herkennen de nieuwe Franstalige intro van Vic le Viking.
  • Op de Big & Betsy Hoeve werden alle automaten met dierenvoeding voorzien van een sticker met hierop promotie van Plopsa-partner Deli Nature.
  • In verschillende toiletunits zijn de affiches ter promotie van Halloween vervangen door affiches van Winter Plopsaland / Plopsaland Hiver en Ketnet Kerst.
  • Gebruikers van de Plopsaland-app kunnen sinds deze week nieuwe Plopsa Deals vinden onder het gelijknamige kopje in de applicatie. Het is niet nodig om de deals af te drukken, het volstaat om de bon digitaal te laten zien aan de kassa’s.
Alle foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+