PlopsaFansite > Nieuws >
Verslag: Halloween Nocturne in Plopsaland De Panne (28 oktober 2013)
DATUM: 28 October 2013 - 22:09 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Maandag was er de eerste Ketnet Halloween Nocturne in Plopsaland De Panne. Nog tot en met vrijdag blijft het park extra lang open en zorgen de KetnetBand en de finalisten van het programma ‘Wie wordt junior 2013’ voor de muzikale noot.

20131028_PDP

Ketnet is elke weekdag van de herfstvakantie te gast in Plopsaland De Panne voor de Ketnet Halloween Nocturnes. Het rijkelijk gevulde Halloween-programma wordt op deze dagen aangevuld met een meet&greet met de finalisten van Wie wordt junior 2013 in het Bumba Theater en een spetterend optreden van de KetnetBand en de juniors op de Kiosk (Dorpsplein). De gemene heks Serafine en haar aap spelen een belangrijke rol in de slotshow.

Stormweer

Het voorspelde stormweer zorgde in Plopsaland De Panne eerder voor beperkte hinder. De storm bereikte een hoogtepunt rond parkopening en zwakte af naarmate de dag vorderde. De attracties waren open, indien technisch mogelijk en de testritten zonder problemen verliepen. Hierdoor was in de vroege namiddag het overgrote deel van de attracties gewoon geopend.  Het showprogramma bleef onaangeroerd, enkel het vuurwerk werd afgelast.

Het beboste pad tussen het Dorpsplein en de Piratenzone werd regelmatig gecontroleerd en afgesloten indien de wind voor mogelijke hinder (vallende takken) zou kunnen zorgen. Achteraan het Kermisplein – op één van de weides, dus niet langs de wandelpaden - is een boom voor parkopening omgewaaid. Er zijn hierbij geen werknemers of bezoekers gewond geraakt, er is enkel beperkte materiële schade.

Alle foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+