PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (30 oktober 2013)
DATUM: 30 October 2013 - 18:50 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Het is herfstvakantie en ook in Plopsa Indoor Hasselt staat de vakantie in het teken van Halloween. Het park is uitgedost met leuke griezeldecoratie zoals pompoenen, skeletten en vleermuizen.

2013-10-30_PIH

Plopsa Indoor Hasselt viert de hele herfstvakantie Halloween met seizoensgebonden decoratie op kinderformaat, zoals vleermuizen, spookjes en skeletten. De muziekkeuze in het park is aangevuld met enkele recente en evergreen griezelliedjes van Studio 100.

Een uitgebreider fotoverslag van de Halloweendecoratie kan gevonden worden in het verlag van ons vorige bezoek.

Parknieuwtjes

  • Er is een luifel geplaatst bij de buitenuitgifte van Het Plophuisje, met daarop een nieuwe naam voor het uitgiftepunt: Maya’s Snack. De naam komt overeen met de aankleding van de muur eerder dit jaar.
  • Op het hoogste punt van De Glijbaan is er een nieuw bord gemonteerd om het juiste gebruik van de jutten zakken te illustreren.
  • Het liedje Vaar mee met Wickie, het titelliedje van de nieuwe reeks van Wickie de Viking, is sinds kort ook in Plopsa Indoor Hasselt te horen. Het is niet bekend of er nog andere recente nummers werden toegevoegd.
  • De mobiele winkel is opnieuw te vinden tussen de attractie De Woeste Zee en de Eendjeskraam. De afgelopen maanden stond de winkel aan de Plopsa Winkel op het Dorpsplein.
Alle foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+