PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Coo (2 november 2013)
DATUM: 2 November 2013 - 22:39 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Morgen, zondag, is het in Plopsa Coo alweer de laatste dag van seizoen 2013. Het park pakte dit jaar niet uit met een nieuwe attractie, maar zorgde wel voor een update van bestaande attracties of het opfrissen van bestaande decoratie. We namen er vandaag, voor de laatste keer dit seizoen, een kijkje.

PLOP

Plopsa Coo sluit het seizoen niet af met Halloween of een ander evenement. Het is één van de weinige themaparken in de ruime omgeving dat het griezelthema links laat liggen. Bezoekers kunnen tijdens de herfstvakantie genieten van de attracties dat Plopsa Coo rijk is en de pracht van de natuurrijke omgeving, die rond deze tijd van het jaar traditioneel op zijn kleurrijkst is.

Het park ontving tijdens de herfstvakantie ruim 10.000 bezoekers, een stijging van bijna 50 procent in vergelijking met vorig jaar. De groei is vooral te danken aan de zachte temperatuur, liet Plopsa vandaag weten in een persbericht. De bezoekerscijfers van het volledige seizoen zijn nog niet bekend.

Parknieuwtjes

  • De standbeelden van Wickie en Halvar staan sinds enige tijd ook langs het parcours van Vicky The Ride. De twee beelden staan eveneens op de Vikingboot vlak voor het stationsgebouw van Vicky The Ride, dit sinds de opening van de attractie.
  • Achter de wachtrij van Wickie The Ride is er een witte tent geplaatst, waarin ook verschillende tafels staan. Mogelijk gaat staat de tent er als extra zitcapaciteit voor (grote) groepen tijdens het afgelopen najaar.
  • Bij de stallen op de Doorloopweide is er extra decoratie geplaatst van Plopsa-partner Deli-Nature.
  • In het station van achtbaan Coaster werd recent vaste verlichting gemonteerd tegen het plafond.
Alle foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+